Salut,

Eu sunt Marciana Panțiru, transformational coach, femeie antreprenor, ghid în meditație și master trainer de dezvoltare personală.

Despre mine

Salut! Eu sunt Marciana Panțiru, transformational coach, femeie antreprenor, ghid în meditație și master trainer de dezvoltare personală.

O bună perioadă de timp m-am confruntat cu:

Drumul meu a fost creionat la început cu Drept și Diplomație. După cinci ani, am lăsat asta și un job la minister în urmă. 

Am întors foaia și am luat-o de la zero. Nu simțeam că trăiesc. Nu încă.

Am plecat în Suedia și călătoria mea a continuat cu studii în Changemaking și Leadership Antreprenorial. Acolo mi-am întâlnit viitorii mentori, ambii coachi în Burnout Prevention și Stress Resilience. Mi-am început drumul de antreprenor mai mult intuitiv.

Am creat niște prototipuri – o serie de workshop-uri de Brave Leadership. Am început să simt cum o energie vie pulsează și crește în mine. 

Vedeam la finalul fiecărui workshop cum oamenii sunt mai luminoși, mai încrezători, mai relaxați.

În timp, am crescut tot mai mult și mai mult. Am peste 2500 de ore de formare profesională în Suedia și România în: coaching, storytelling, comunicare nonviolentă, personal & team leadership, business design, NLP şi managementul stresului, NeuroMindfulness și terapie prin meditație Theta Healing.

Astăzi sunt Coach Transformațional, Theta Healing practitioner și Master Trainer de dezvoltare personală. Creez și facilitez experiențe de învățare în arii precum educația emoțională, comunicarea asertivă, abundența, sexualitatea, passion & life purpose, gestionarea stresului și astfel ofer oamenilor ce mi-au oferit și mie alți oameni:

Eu consider că fiecare ființă este designerul propriei vieți și poate genera schimbare la nivel de constelație, atunci când generează schimbare în profunzimea sa interioară.

Poți experimenta și tu asta, începând chiar de astăzi.