Testimoniale

Află părerea celor care au lucrat direct cu mine în ultimii ani. Mesajele lor sunt reale și pot fi verificate dacă nu te-au convins.

Testimoniale

Află părerea celor care au lucrat direct cu mine în ultimii ani. Mesajele lor sunt reale și pot fi verificate dacă nu te-au convins.

ALEXANDRA FRÎNCU

„Normalitatea” mea excludea din start adevăratele mele valori, iar cuvinte precum „merit”, „contez” sau „valorez” sunau doar a zgomot de fundal și nimic altceva. Îmi formasem niște ziduri care să mă protejeze, dar refuzam să văd că ajunsesem să devin prizoniera lor. Consideram că dacă îmi arăt vulnerabilitățile voi fi considerată slabă. Marciana m-a ajutat să mă văd, să mă simt.

M-a ajutat să mă ascult și să mă cred dincolo de tot ceea ce mă încăpățânam eu să blochez și să ascund. Ea m-a făcut să înțeleg că, de fapt, fix din asta venea puterea mea. Blamam copilul din mine pentru că se punea de-a curmezișul în fața acestui adult indestructibil pe care voiam să-l construiesc cu atâta ardoare, dar am descoperit că tocmai acel copil îmi era binele. Binele acela care mă făcea să cresc frumos, înconjurată de iubire și de căldură.

Am învățat să am răbdare cu mine și să nu mă mai consider propriul inamic, căci eu îmi sunt cel mai mare susținător. Am învățat să nu îmi mai fie teamă și rușine să dau afară din viața mea oameni care mă făceau să mă îndoiesc de mine. Am învățat să spun cu voce tare ceea ce simt. Am învățat că, atunci când sunt pregătită, apar și oamenii, și lucrurile de care am nevoie în viața mea.

Am învățat că mai importante decât răspunsurile în sine sunt întrebările pe care ni le punem. Am învățat că iubirea nu e ca un schimb de caramele în care doar dacă am ce da la schimb voi fi îndreptățită să primesc și eu ceva, oricât de mic. Am învățat ce este blândețea față de mine însămi. Învăț și lucrez în continuare la toate acestea, căci, așa cum am aflat pe parcursul ședințelor, vindecarea nu este în linie dreaptă, ci are onduleuri.

Mulțumesc că m-ai însoțit și că mă însoțești atât de frumos, cu răbdare și calm, în acest univers al meu.

ADE LUNGU

Am ales coaching-ul într-un moment de rătăcire sufletească. Nu știam ce presupune.

Nu știam foarte bine nici măcar ce caut, unde sau cum să găsesc. Aportul semnificativ pe care l-a avut Marciana, în tot acest proces, nu a venit de la furnizarea unor răspunsuri, ci de la întrebările puse și suportul oferit astfel încât să le găsesc singură.

Iar cea mai frumoasă descoperire a fost că tot ce aveam nevoie se afla în interiorul meu.

Îmi trebuia doar persoana care să mă îndrume în a conștientiza și a avea curajul să caut bine, bine.

Îți mulțumesc, Marciana! Pentru îndrumare și, mai ales, pentru că m-ai ajutat să (re)găsesc ce era mai important: drumul către mine.

ALEXANDRU CÂMPEAN

Sesiunile de coaching m-au ajutat să descopăr o altă dimensiune, despre care nu eram conștient cu adevărat înainte.

De la bun început vă pot spune că am așteptat cu nerăbdare ședințele cu Marci, în fiecare săptămână.

M-am simțit ceva mai fericit, mai calm și introspectiv după fiecare întâlnire. Simt că am început să comunic mai bine și să înțeleg oamenii mai bine. Am învățat să fiu atent la povestea pe care mi-o spun despre mine, să mă întreb cum mă simt și ce mi-ar face ziua grozavă.

Am învățat că uneori lucrurile nu depind doar de mine. Am învățat să mă prețuiesc și să-mi dau timp, să nu mă critic, ci să îmi acord răbdare și înțelegere.

Cu alte cuvinte am învățat să mă port cu mine ca și cu un prieten bun.

LAVINIA ILEANA

Marci are un dar. Este o persoana care în primul rând inspiră pentru că ea este autentică, iar coaching-ul este ceea ce trebuie să facă ea în acest moment.

În timpul sesiunilor, am simțit-o focusată pe mine, deschisă să „extragă” din haosul gândurilor mele durerea mea, să o pună pe tapet și să o discutăm. Poate câteodată ego-ul dorea doar ca cineva să-mi dea dreptate, însă dezvoltarea personală nu este despre cine are dreptate, ci despre cum să ne ținem responsabili să fim…mai buni. Marci m-a făcut să conștientizez și partea mea de vină, ce anume din mine a reacționat și să înțeleg că în momentul în care reacționez, trebuie să îmi acord timp și înțelegere pentru a înțelege „de ce”-ul.

Marci m-a ajutat să îmi ascult instinctul, să identific și să separ credințele de emoții și să aliniez ce făceam cu ce simțeam. M-a asigurat că nu e nimic greșit în a face ce simt și ce e bine pentru mine, chiar dacă îi supără sau nu le convine altora.

M-a ajutat să înțeleg că singura persoana pe care o pot ajuta cu adevărat sunt eu, iar pentru ceilalți, trebuie doar să fiu prezentă. Am descoperit că sunt o perfecționistă, dar lucram la a perfecta lucrurile greșite, doar din nevoia de control. Fiind perfecționistă, eram intrinsec foarte dură cu mine, iar Marci, vorbind cu blândețe și înțelegere, m-a învățat, la rândul meu, să-mi vorbesc cu blândețe și înțelegere. Înainte să încep sesiunile de coaching, nu concepeam că îmi pot vorbi frumos și pot să obțin ce doresc de la viață în același timp.

În aceeași idee, pe parcursul sesiunilor mi s-au oferit anumite informații și instrumente pe care le consider valoroase și cu care rămân pentru a lucra în continuare cu mine și la mine. În final, ceea ce o recomandă este exemplul pe care îl dă, pentru că și ea, la rândul ei, depune aceeași munca pe care o „cere” de la coachee cu sine.

ELENA CM

Cine a ajuns la Marciana și se simte atras să lucreze cu ea înseamnă că a ajuns unde trebuie.

Eu căutam demult pe cineva care să îmbine și partea teoretică (științifică) cu partea spirituală și nu știam că se poate.

De la noțiuni de psihologie, la concepte de coaching axat pe obiective sau lucru cu corpul la spiritualitate – în lucrul cu Marciana am găsit de toate.

Am făcut și terapie clasică cu psiholog, am mai lucrat și cu un coach, însă la Marciana am găsit o îmbinare a tuturor acestor aspecte și un sentiment de dedicare.

În timpul sesiunilor o simt prezentă cu totul, conectată total la nevoile mele. Are un simț al ascultării fantastic, te aude și te simte dincolo de cuvinte.

Recomand măcar o ședință pentru a vedea cum rezonați. E un cadou minunat “de la tine pentru tine”, pentru sufletul tău.

Mulțumesc, Marciana, pentru tot ce m-ai ajutat să descopăr și să scot la iveală, fie că a fost spre vindecare sau dezvoltare.

SORINA VAJDA

Sesiunile cu Marciana au avut loc într-o perioadă foarte grea pentru mine și de aceea pot spune că este minunată.

Exercițiile și îndrumarea ei mi-au oferit claritate și o nouă perspectivă despre bani, carieră, dar cel mai important m-a ajutat
să-mi iau timp pentru mine, să-mi observ gândurile, corpul, să stau cu mine.

O recomand cu drag și sper să colaborăm din nou.

LAURA STĂNCULESCU

Am început ședințele de coaching în urma unui giveaway pe care l-ai făcut și am continuat pentru că îmi place foarte mult felul în care abordezi subiectele despre care vorbim, felul în care mă ajuți să aduc cele mai stresante lucruri la un nivel normal.

Am descoperit lucruri noi despre mine și despre mentalitatea mea în urma ședințelor de coaching, așa că voi continua să le fac, pentru că sunt o investiție în mine.

CRISTINA BEATRICE SOARE

Simt că, după ședința de astăzi, toată avalanșa de sentimente/ neînțelegeri/frustrări s-a organizat frumos în sertare separate.

Dacă până acum nu-mi prea puteam explica apariția acestor trăiri, acum totul începe să capete o logică, un sens. Mă simt ușurată ca atunci când reușești să înțelegi o problemă la matematică sau când îți funcționează o formulă în Excel.

Așa cum ți-am și spus în întâlnirea noastră, am reușit, cu ajutorul tău, să demontez o problemă pe care credeam că o am, realizând că, de fapt, sursa este alta.

Online is not so bad after all.

LORENA TONEȚ

Cred că pot rezuma sesiunea de astăzi în cuvântul “interesantă”.

Am trecut aproape prin toate stările. În același timp, am aflat câteva lucruri noi despre mine, sau cel puțin mi le-am spus cu voce tare, lucru de care aveam o oarecare frică.

Nu am găsit 100% răspunsurile pe care le caut, e un drum lung, dar știu sigur că acum am un punct de pornire și am o părere mult mai bună despre mine și despre ceea ce pot face.

Mi s-a părut foarte fain modul în care am fost ghidată, ca să ajung singură la anumite concluzii.

Încă ceva: de obicei ajung la starea de vulnerabilitate destul de greu, dar astăzi mi-a fost foarte ușor să mă deschid și să fiu vulnerabilă.

Mulțumesc mult pentru tot, Marci!

A.C.

Sesiunile cu tine mi-au adus multă claritate și liniște, în niște situații în care nici cei apropiați nu înțelegeau cum mă pot ajuta.

Într-o perioadă obositoare și anxioasă pentru mine, în care nu mă regăseam, ai reușit prin câteva conversații naturale, de la om la om, și niște întrebări, să mă faci să-mi găsesc răspunsurile și să găsesc și energia de a acționa.

Mulțumesc tare mult!

STELIANA GRASSU

Îți mulțumesc pentru ghidaj, apreciez efortul depus și faptul că te-am simțit acolo, prezentă, în lumea mea.

M-ai ajutat să îmi recunosc emoțiile, să știu cum să mă confrunt cu ele, să-mi înțeleg fricile, să renunț la prejudecăți.

Mi-ai dat curaj să caut în adâncurile mele, să mă redescopăr pe mine și acel true self al meu de care îmi era frică să mă apropii și pentru asta și nu numai, îți mulțumesc! 

INES DUMITRIU

Marciana mi-a oferit claritate într-un moment în care aveam tendința să mă las dusă de valul fricilor și al anxietății.

Am simțit din prima conectarea cu ea și m-am simțit în siguranță să împărtășesc unele dintre cele mai personale gânduri și trăiri ale mele.

Întâlnirea cu ea m-a ajutat să mă regrupez și să-mi dau seama că am toate resursele interioare să trăiesc o viață frumoasă.