Fii liber

Curs transformațional de 5 săptămâni în care înveți să îți crești încrederea în sine.

Regăsește drumul înapoi către tine. Începe să trăiești la adevăratul tău potențial!

Poate și tu te simți adesea…

Dacă te-ai regăsit în cel puțin 3 dintre cele de mai sus, cursul acesta este pentru tine.

Iată beneficiile pe care le poți obține în urma acestui curs:

Vom lucra pe cei 8 C ai Sinelui:

Confidence (încredere), Calm, Compasiune, Curaj, Creativitate, Claritate, Curiozitate și Conexiune.

Ce vei învăța în acest curs?

Ce vom face mai exact?

Uneori, emoțiile sunt atât de adânc ascunse în interiorul nostru și le mascăm atât de bine, încât nici nu mai suntem conștienți de ele.

Dar tot ne macină pe dinăuntru. Dacă învățăm să le abordăm diferit și să fim mai conștienți de nevoile noastre, putem avea un prezent mai împlinit, mai plin de iubire, curaj, umor și speranță.

De aceea, în prima parte, vom explora ce este încrederea în sine și blocajele în a ajunge la ea, plus diverse modalități de gestionare a fricilor, rușinii și anxietății și metode de echilibrare emoțională

Vom explora acele convingeri preluate din familie, cultură, societate, care ne limitează în prezent și moduri de transformare a acestora în convingeri susținătoare.

După ce am adunat uneltele pentru a scăpa cu mai mare ușurință de blocaje și a gestiona emoțiile, vom intra în zona de exprimare creativă a Sinelui și vom explora sursele de curaj și încredere de sine.

Dar asta nu înainte de a învăța resurse de gestionare a stresului și reglare a sistemului nervos.

Ultima parte își propune să te ajute să conectezi toate punctele din primele module și să te conectezi cu Sinele tău Autentic și starea de libertate interioară.

Ce primești în acest curs?

Structura cursului

ÎNCREDEREA ÎN SINE. Ce este încrederea în sine și cum ajung la ea?

EGO & SINE. Cât de departe sunt de mine?

GESTIONAREA EMOȚIILOR. Furie, frustrare, rușine, anxietate, vinovăție. Cum mă descurc cu ele?

LIMITĂRI ȘI BLOCAJE. Ce mă împiedică să fiu cea mai bună versiune a mea?

REGLAREA SISTEMULUI NERVOS. Tehnici somatice de liniștire a sistemului nervos.

LIMITE SĂNĂTOASE. COMUNICARE ASERTIVĂ. Cum pot avea relații mai bune cu cei din jur?

POTENȚIAL. JOC. CREATIVITATE. Cum îmi acord permisiunea de a explora și a experimenta?

LIBERTATE ȘI AUTENTICITATE. Cât de conectat sunt cu Sinele meu Autentic? Ce urmează în continuare pentru mine?

CONTRIBUȚIA TA:

888 lei

Cine sunt eu?

Bună, sunt Marciana Panțiru și…o bună perioadă de timp m-am confruntat cu:

 • perfecționism
 • sindromul impostorului
 • lipsa unei identități conturate
 • zero încredere în mine
 • tumult constant de emoții
 • frica că ceilalți mă vor abandona
 • obiceiul de a mă face mică
 • convingerea că vocea mea nu contează
 • sentimentul că nu știu cine sunt și ce vreau de la viață

Drumul meu a fost creionat la început cu Drept și Diplomație. După cinci ani, am lăsat asta și un job la minister în urmă. Am întors foaia și am luat-o de la zero. Nu simțeam că trăiesc. Nu încă.

Am plecat în Suedia și călătoria mea a continuat cu studii în Changemaking și Leadership Antreprenorial.

Acolo mi-am întâlnit viitorii mentori, ambii coachi în Burnout Prevention și Stress Resilience. M-am vindecat de frică, de rușine, de vinovăție. Am învățat să mă exprim. Am învățat că e ok să fiu eu. Am început să simt cum o energie vie pulsează și crește în mine.

În timp, am crescut tot mai mult și mai mult. Am peste 2500 de ore de formare profesională în Suedia și România în: coaching, storytelling, comunicare nonviolentă, personal & team leadership, business design, NLP şi managementul stresului și terapie prin meditație.

Astăzi sunt Coach Transformațional, Master Trainer de dezvoltare personală și Terapeut Somatic Compassionate Inquiry. Creez și facilitez experiențe de învățare și astfel ofer oamenilor ce mi-au oferit și mie alți oameni:

 • spațiu, voce, identitate, curaj
 • întrebări, perspective
 • compasiune, bunătate, acceptare
 • o încredere nebună într-un potențial deocamdată ascuns

Întrebări frecvente

Pe parcursul celor 8 module de curs, vom face exerciții de coaching, cunoaștere și dezvoltare personală. Vei identifica ce te împiedică să fii cea mai bună versiune a ta. Te vei conecta cu multe resurse atât interioare, cât și exterioare.

Te poți aștepta la o parte de teorie, în fiecare modul. Fiecare parte teoretică va fi completată de exerciții interactive și conectare de grup. Intenția mea este să învățăm prin experiență. Atmosfera este una relaxată, înveți în ritmul tău. Eu o să fiu acolo să țin spațiul pentru tine, ca să te simți în siguranță.

Nu îți face griji. Vei primi înregistrarea la cel mult o zi după și vei putea urmări cursul în ritmul tău.

555 RON.

Oricui, indiferent de studii, vârstă, statut sau alte criterii. În principal adulților. Te rugăm să ceri acordul părinților tăi dacă ai sub 18 ani.

Asta depinde doar de tine. Dar eu cred că vei fi mai conectat/ă cu intuiția ta, mai sigur/ă pe tine și mult mai încrezător/încrezătoare. Singura pregătire pe care trebuie să o îndeplinești înainte de a veni la curs este să fii deschis/ă la perspective și experiențe noi. Atât.

Completează-ți datele în formular pentru a te înscrie la curs. Locul se rezervă prin completarea formularului. Plata se face prin transfer bancar și vei primi factură. După completarea formularului, eu te voi contacta pentru finalizarea procesului de înscriere. Dacă ai întrebări, mă găsești la 0744219252, pe Instagram la @marcipantiru sau la coachlifedesign@gmail.com.